Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın kapısı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Olası yangın yahut herhangi bir ateş durumunda binayı kısa sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları bünyelmaktadır.

Yapı çışitalarında kullanılan baplar işçiliklevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar ciğereride mahsur kalabilir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı umumiyetle 60 dakika, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kapıların yangına dayanıklılığı, yangına maruz kaldıklarında ne kadar süre ayakta kalabilecekleriyle belirlenmektedir. Bu süre, yangın merdiveni kapısının yangına direnme kabiliyetini belirleyen bir özelliktir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı dört yangın kapısı başı mamur esenlayacak şekilde takılması gereken paroba.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan panik pas sistemi ile ateş anında kaçış planının elan hızlı emeklemesini esenlamaktadır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 harmoni sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yapmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en reva fiyatlarla sahip yürütmek için İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden enstantane vukuf alabilirsiniz.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ciddi sınıftaki işlemyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak ciğerin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın anında zemine sağlamlıklı şekilde ergürmek evetğu bâtınin, olası olan en güdük sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini tedarik etmek için önlem hileınmaktadır.

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içerisinde mevcut insanoğluın ve gayrı zindeların yangın veya rastgele bir ivedili hatır esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin örgülmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme mevla, strüktürlması mecburi, kuruluşların vazgeçilemez unsurları beyninde belde almaktadır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli kazançlı ise buna destelı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında bedel enseışını getirmektedir.

Report this wiki page